De eerste stap op weg naar een leven zonder bril of contactlenzen is een telefonisch intakegesprek.

De eerste stap in het hele traject van een oogbehandeling zoals ooglaseren of lensimplantatie is het kosteloze intakegesprek. Een van onze specialisten neemt telefonisch contact met jou op stelt enkele vragen. Naast het bespreken van jouw wensen en verwachtingen, vragen wij onder andere naar het ziektebeeld, medicijngebruik, levensstijl (denk aan roken en alcohol), zwangerschap, et cetera. Dit doen wij om een goede inschatting te kunnen maken van de beste behandeling, de risico’s en de verwachtingen.

Ooglaseren - Retina Total Eye Care

Waarom een telefonisch intakegesprek?

Het is voor ons van groot belang om een goed beeld van jou te hebben. Het intakegesprek is een eerste indicatie om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een behandeling. Wij gaan voor de allerbeste zorg voor onze patiënten en gaan pas over tot een behandeling wanneer wij zeker zijn van onze zaak. Daarom beginnen we altijd met een telefonisch intakegesprek vóórafgaand aan het vooronderzoek. Zo kom je ook niet voor niks naar onze kliniek.

Wat gebeurt er na afloop van het intakegesprek?

Wanneer het intakegesprek naar tevredenheid is verlopen, wordt een afspraak gemaakt voor een uitgebreid vooronderzoek in onze kliniek. Pas dan kunnen wij zeggen of je in aanmerking komt voor een van onze behandelingen.

Ervaringen

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord