De eerste stap op weg naar een leven zonder bril of contactlenzen is een online intake.

De eerste stap in het traject van een oogbehandeling zoals ooglaseren of lensimplantatie is de vrijblijvende intake. Na jouw aanmelding op onze website, ontvang je een e-mail ter verificatie van het door jou opgegeven mailadres. Na verificatie, volgt een e-mail met de inloglink naar jouw persoonlijke Online Patiëntportaal. Daar staat een korte vragenlijst klaar, met vragen over onder andere jouw ziektebeeld, medicijngebruik en levensstijl. Wij vragen je vriendelijk om deze online vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen.

Na het invullen van de online vragenlijst, neemt een van onze specialisten zo spoedig mogelijk telefonisch contact met jou op. Tijdens dit telefoongesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken én wordt de ingevulde vragenlijst geverifieerd. Dit doen wij om een goede inschatting te kunnen maken van de best passende behandeling, de risico’s en de verwachtingen.

Online vragenlijst oogkliniek Retina Total Eye Care

Waarom een online vragenlijst en telefoongesprek?

Het is voor ons van groot belang om een goed beeld van jou te krijgen. De online intake is een eerste indicatie om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een behandeling. Wij gaan voor de allerbeste zorg voor onze patiënten en gaan pas over tot een behandeling wanneer wij zeker zijn van onze zaak. Daarom beginnen we het traject altijd met een online vragenlijst én een kort telefonisch vervolggesprek vóórafgaand aan het vooronderzoek. Zo kom je ook niet voor niks naar onze kliniek.

Wat gebeurt er na afloop van de intake?

Wanneer het intakegesprek naar tevredenheid is verlopen, wordt een afspraak gemaakt voor een uitgebreid vooronderzoek in onze kliniek. Pas dan kunnen wij zeggen of je in aanmerking komt voor een van onze behandelingen.

Ervaringen

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord