Uren per week: In onderling overleg

Vacature Front Office Medewerker

Ben jij een enthousiaste, representatieve duizendpoot die het gezicht van de organisatie wilt zijn? Én lijkt het je wat om te werken voor de meest vooraanstaande en ambitieuze oogkliniek van Nederland met een team gezellige collega’s om je heen?

Start als Front Office Medewerker bij Retina Total Eye Care in Driebergen! Het betreft een parttime functie voor circa 4 werkdagen per week. Kom de meest vooraanstaande oogkliniek van Nederland in haar goede zorg ondersteunen.

Wie is Retina Total Eye Care?

Retina is de meest ervaren oogkliniek van Nederland, met een moderne kliniek in Driebergen. Wij zijn gespecialiseerd in brilvervangende chirurgie. Denk daarbij aan behandelingen zoals ooglaseren, lensimplantatie en staaroperaties. Inmiddels bestaat onze gecertificeerde kliniek 52 jaar. Daarmee zijn wij de meest ervaren oogkliniek van het land.

Met circa 14 medewerkers heeft Retina een kleinschalig maar zeer enthousiast team. Mede dankzij onze gepassioneerde professionals is werken bij Retina nooit saai en altijd inspirerend.

Dit is jouw rol

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven en representatieve Front Office Medewerker. In deze afwisselende en uitdagende functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze privé kliniek, zowel voor bezoekers, telefonisch als per mail.

Als het visitekaartje van de kliniek zorg jij voor een professioneel, vriendelijk en enthousiast ontvangst. Daarnaast werk je aan het afhandelen van binnenkomende mails en telefoontjes, bijkomende administratieve werkzaamheden, de agendaplanning én ons online patiëntportaal. Jij bent dé spin in het web die altijd in staat is om de patiënt op zijn gemak te stellen en gastvrijheid nooit uit het oog verliest. Dankzij jou is er een efficiënt verloop aan de receptie.

Dit ben jij

 • Dynamisch en enthousiast
 • Professioneel en altijd representatief
 • Je kunt gedetailleerd en taakgericht werken
 • Je hebt een proactieve en gestructureerde houding
 • Je bent een multitasker die de rust kan bewaren door prioriteiten te stellen

Dit neem je mee

 • Mbo+ werk- en denkniveau
 • Uitgebreide kennis van de Microsoft Office programma’
 • Minimaal 1 jaar ervaring met receptie- en telefoniewerkzaamheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Een positieve en gastvrije instelling. Hospitality staat op 1!

Affiniteit met de zorgsector en ervaring met een elektronisch patiëntdossier zijn geen must maar wel een pre.

Dit bieden wij

Een uitdagende en zeer afwisselende functie binnen een ambitieuze organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Je gaat werken in onze moderne kliniek in het centrum van Driebergen, alwaar je deel uit zal maken van een team gedreven en gezellige collega’s! We bieden een goed salaris naar ervaring en leeftijd. De exacte werkdagen worden in onderling overleg bepaald.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Klim in de pen en solliciteer direct middels onderstaand formulier of stuur ons jouw CV voorzien van een motivatie en een recente foto via communicatie@retina.nl. Wij zullen geschikte kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  [honeypot email-89]

  * Verplichte velden

  Deel deze vacature

  Plan een gratis Pre-Check

  Meld je hieronder vrijblijvend aan.

   * Verplichte velden

   Type hier een zoekwoord