Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 – 17:00 uur

Overige informatie

Veelgestelde vragen

Retina Total Eye Care kent korte wachttijden. Vanwege de vele aanvragen kunnen de wachttijden op dit moment iets langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt telefonisch een afspraak maken (0343-516718) of via dit contactformulier.

Nadat duidelijk is welke behandeling u nodig heeft, kunt u vaak al binnen enkele weken terecht bij ons. De wachttijd voor een staaroperatie (cataract monofocaal of complex) bedraagt 20 dagen. Deze inschatting is volgens de richtlijn van de NZA berekend en is de gemiddelde wachttijd van de afgelopen drie maanden. Hierdoor kan de aangegeven wachttijd afwijken van de actuele toegangstijden. Daarnaast hangt de wachttijd ook af van uw klacht en de specialist. Voor een afspraak bij een specifieke arts kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling:
” Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.”

Aan het laden...

Ervaringen

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord