Oogkliniek Retina staat voor de allerbeste oogzorg. Onze specialisten staan voor je klaar!

Contactlenzen

Oogkliniek Retina Total Eye Care biedt verschillende soorten contactlenzen van de allerhoogste kwaliteit. Veilig en comfortabel contactlenzen dragen met goed zicht; dat is waar het Retina om gaat. Daarom is goed onderzoek naar jouw ogen van groot belang.

Om veilig gebruik van contactlenzen te waarborgen is deskundigheid en de benodigde apparatuur vereist. Onze contactlensspecialisten zijn tevens gediplomeerde optometristen. Uniek bij oogkliniek Retina zijn de uitgebreide onderzoeken, om daarmee de gezondheid van jouw ogen te beoordelen en het juiste type contactlens te kunnen bepalen.

Er verschillende typen contactlenzen, denk bijvoorbeeld aan de mate waarin de lens zuurstof doorlaat, UV-filters, hyfrophillic materiaal en bio-compatibel.

Hoe wordt de juiste contactlens gekozen?

Bij het kiezen van de juiste contactlens wordt er onder andere gekeken naar het traanvocht en metabolisme van het hoornvlies. Zo kan er gekozen worden voor lenzen met een HydraLuxe- of MoisterSeal technologie en Siliconen Hydrogel materiaal. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen stoppen met het dragen van contactlenzen omdat ze vermoeide en droge ogen ervaren én minder zicht hebben. De expertise die nodig is voor een juiste lens keuze, zoals bij droge ogen, vind je bij onze ervaren specialisten. Ons doel: veilig en comfortabel lenzen dragen met goed zicht.

Zonnebrillen

Oogkliniek Retina Total Eye Care biedt verschillende merken zonnebrillen aan van de hoogste kwaliteit, waaronder Ray-Ban en Serengeti. Bij ons vind je de nieuwste en mooiste zonnebrillen van het moment.

Ervaringen

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord