Droge ogen behandeling – E-Eye: de revolutionaire behandeling tegen droge ogen

Droge ogen behandeling – E-Eye: de revolutionaire behandeling tegen droge ogen

Bij Retina Total Eye Care bieden wij dé oplossing tegen droge ogen: de IRPL E-Eye behandeling. Deze bewezen behandeling is voor mensen die lijden aan chronische droge ogen met als oorzaak een dysfunctie van de meibomkliertjes.

Droge ogen

Het droge ogen syndroom is een veel voorkomende aandoening die 5 tot 10% van de bevolking aantast. Het droge ogen syndroom is het gevolg van gebrekkige traanfilm, veroorzaakt door een verminderde traanproductie, of door een te snelle verdamping van de tranen.

Symptomen

U ervaart een zanderig of brandend gevoel aan het oog, vaak met tranen als gevolg. Dit gaat gecombineerd met rode geïrriteerde ooglidranden en korstjes op de wimperrand: Meibomklier dysfunctie (MGD). Daarnaast kan er jeuk aan de ooglidranden of jeukende ogen ontstaan. Een patiënt met droge ogen heeft ook vaak rode ogen door irritatie.

Permanente oplossing

Met de E-Eye behandeling worden uw droge ogen permanent behandeld. Gedurende drie sessies worden met lichttherapie, de kliertjes (van meiboom) in het ooglid gestimuleerd. De tranen zullen daardoor minder snel verdampen, waardoor de problemen van droge ogen oplossen. De behandeling is pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Resultaten

 • 90% van de patiënten geeft diens tevredenheid aan na twee sessies.
 • Effect van 1 behandeling wordt gemiddeld waargenomen gedurende 1 week
 • Effect van 2 behandelingen wordt waargenomen gedurende 2 à 3 weken
 • Effect van 3 tot 4 behandelingen wordt waargenomen gedurende 6 maanden tot 2 jaar
1200 594 Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.  Geef hieronder een tijdsvak aan en wij proberen jou op het meest geschikte moment te bereiken
  (indien gekozen voor Aanmelden vrijblijvend intakegesprek/vooronderzoek)

  * Verplichte velden

  Type hier een zoekwoord