Goed zicht onder extreme omstandigheden

Goed zicht onder extreme omstandigheden

Goed zicht onder extreme omstandigheden

Na 25 jaar marathons en triatlons gooide ik het roer definitief om. Ik was inmiddels 57 en klaar voor een nieuwe uitdaging. April 2008 liep ik mijn eerste Ultra marathon in de Sahara, Zuid Marokko. Ruim 280 kilometer zon, wind, zand en stenen. Het was het begin van een serie nieuwe ultra’s  op 7 continenten + de Noordpool met als resultaat, in 2016, het behalen van “de heilige graal” voor hardlopers, de Grand Slam. Voordeel is dat ik sinds 2008 en tijdens dit circuit, dankzij Retina Total Eye Care, nooit meer een bril en contactlenzen nodig heb. Multifocale implantlenzen zorgden voor optimaal zicht zowel tijdens de dag- als nachtetappes. Een aanrader voor iedere sporter!

1200 660 Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord