Ik zat gevangen achter mijn brillenglazen

Ik zat gevangen achter mijn brillenglazen

Ik zat gevangen achter mijn brillenglazen

Dhr. T.P. Doijer is begin september van dit jaar behandeld met multifocale implantlenzen. Hij wilde graag zijn ervaring over zijn behandeling delen. Lees zijn verhaal hier:

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik gevangen zat achter mijn brillenglazen. Bij regen was mijn bril beslagen, en bij mooi weer had ik een enorme brillenkoker mee voor mijn bril en zonnebril.

Via een tip van een kennis ben ik bij Retina Total Eye Care gekomen. Van begin tot eind heb ik vertrouwen gehad in het team van Retina Total Eye Care. De persoonlijke benadering en de goede service heeft ervoor gezorgd dat ik het traject zeer positief heb ervaren. Het team bestaat uit ongelooflijk aardig, betrokken en hulpvaardige mensen, die ervoor hebben gezorgd dat ik mij meteen op mijn gemak voelde.

Ik kan Retina Total Eye Care echt iedereen aanbevelen vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende service. Ondanks dat ik kleine pupillen heb en de behandeling iets gecompliceerder was, is de operatie precies verlopen zoals verwacht. Dankzij dr. Zegers ervaar ik nu echte (bril)vrijheid!”

1200 686 Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord