Ina Smit-Roest: “Dr. Lapid straalt vertrouwen en kennis uit”

Ina Smit-Roest

Ina Smit-Roest: “Dr. Lapid straalt vertrouwen en kennis uit”

Ina Smit-Roest is al meer dan 13 jaar cliënt bij Retina Total Eye Care. Na jarenlang contactlenzen dragen is zij nu behandeld met trifocale implantlenzen:

“Op een hele jonge leeftijd ben ik begonnen met het dragen van een bril. Na een aantal jaar had de bril plaatsgemaakt voor contactlenzen. Dertien jaar geleden kwam ik voor het eerste bij Retina Total Eye Care omdat ik interesse had in een ooglaserbehandeling. Helaas bleek de behandeling niet geschikt voor mijn ogen en was ik genoodzaakt verder te gaan met het dragen van contactlenzen.

Vorig jaar ben ik behandeld voor cataract met trifocale implantlenzen. Mijn behandelende arts, Dr. Lapid, straalt vertrouwen en kennis uit. Ze is een krachtige vrouw en windt er geen doekjes om. De behandeling heb ik daarom als zeer goed ervaren. Het tweede oog vond ik spannender dan het eerste oog. Het herstel van beide ogen verliep heel goed en snel.

Dankzij Retina kan ik nu ongestoord zwemmen, fietsen en naar de sauna zonder irritaties of ongemak. Ik kan daarom iedereen Retina Total Eye Care aanbevelen!”

1200 660 Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord