Uren per week: In onderling overleg

Vacature Optometrist

Oogkliniek Retina Total Eye Care is met 53 jaar de meeste ervaren oogkliniek van Nederland. Ter versterking van haar team zoekt het ZKN-gecertificeerde behandelcentrum een enthousiaste optometrist. Ben jij op zoek naar een functie met eigen verantwoordelijkheid, maar met een team gezellige collega’s om je heen? En toe aan een volgende stap in jouw carrière als optometrist? Kom dan de meest vooraanstaande oogkliniek van Nederland in haar goede zorg ondersteunen!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij vanaf per direct op zoek naar een gedreven, zelfstandige en klantgerichte optometrist. Het exacte aantal werkdagen zal in onderling overleg worden vastgesteld.

Wie is Retina Total Eye Care?

Retina is een vooraanstaande en ambitieuze zelfstandige oogkliniek in het mooie Driebergen. Wij zijn gespecialiseerd in refractiechirurgie, zoals ooglaser-, implantlens- en staarbehandelingen. Inmiddels bestaat onze ZKN-gecertificeerde kliniek 53 jaar en is daarmee een autoriteit binnen het vakgebied. Wij onderscheiden ons door ons kwalitatieve aanbod van geïndividualiseerde zorg en een continue investering in wetenschappelijk onderzoek. Met circa 13 medewerkers heeft Retina een kleinschalig maar zeer enthousiast team. Mede dankzij onze gepassioneerde professionals is werken bij Retina nooit saai en altijd inspirerend.

Dit is jouw rol

Als optometrist bij Retina Total Eye Care draai je je eigen spreekuren alwaar professionaliteit, enthousiasme en accuraatheid voorop staan. De cliënt staat altijd centraal en jij stelt als doel om altijd het beste advies te geven. Van daaruit bied je de meest geschikte oplossing en service. Je maakt deel uit van een team gedreven optometristen en werkt nauw samen met gepromoveerde academische oogartsen. Naast de taken behorende bij een optometrist word je intern begeleid en opgeleid in de klinische optometrie en refractieve chirurgie.

Jouw takenpakket is veelomvattend en afwisselend, denk bijvoorbeeld aan:

 • Verrichten van refractie- en optometrische onderzoeken;
 • Begeleiden en informeren van cliënten over de behandelmogelijkheden;
 • Zelfstandig uitvoeren van de voor- en nacontroles;
 • Deelname aan evaluatie van refractie- en cataractchirurgie;
 • Bij interesse word je betrokken bij wetenschappelijke onderzoeken.

Dit ben jij

Jij hebt goede communicatieve vaardigheden, bent gastvriendelijk en een fijne sparringpartner voor je collega optometristen en oogartsen. De cliënt staat bij jou altijd centraal en je voorziet deze vanuit jouw professionele normen altijd van de beste service. En dat natuurlijk met een glimlach. Je bent proactief en accuraat in woord en schrift. Daarnaast werk je graag zelfstandig maar ook in teamverband.

Dit neem je mee

 • Een afgeronde HBO-opleiding optometrie, eventueel ook een masteropleiding;
 • Registratie in het kwaliteitsregister paramedici;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Ervaring in de refractiechirurgie is een pre.

Dit bieden wij

Een uitdagende en zeer afwisselende functie binnen een ambitieuze organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Je gaat werken in onze moderne kliniek in het centrum van Driebergen, alwaar je deel uit zal maken van een team gedreven en gezellige collega’s! Daarnaast bieden wij:

 • Een goed salaris naar ervaring en leeftijd;
 • Vakantietoeslag van 8 % (uitbetaling in mei) en deelname aan de uitstekende pensioenregeling (74% door werkgever betaald);
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer bij een afstand van meer dan 10 KM;
 • 192 uur vakantie o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Eventueel ook als ZZP’er mogelijk;
 • En niet te vergeten… goede koffie!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Klim in de pen en solliciteer direct middels onderstaand formulier of stuur ons jouw CV voorzien van een motivatie en een recente foto via communicatie@retina.nl. Wij zullen geschikte kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  [honeypot email-89]

  * Verplichte velden

  Deel deze vacature

  Plan een gratis Pre-Check

  Meld je hieronder vrijblijvend aan.

   * Verplichte velden

   Type hier een zoekwoord