Saskia Noort: “Ik ben nu definitief van alle brillen af!”

Saskia Noort: "Ik ben nu definitief van alle brillen af!"

Saskia Noort: “Ik ben nu definitief van alle brillen af!”

Bestverkopende Nederlandse thrillerauteur Saskia Noort:

“Als schrijver zit je continue met je neus in de boeken of uren achtereenvolgens achter een beeldscherm te werken. Dit vereist het nodige van je ogen en op een bepaalde leeftijd moet er ook nog eens een vervelende leesbril aan te pas komen. In de afgelopen 10 jaar ben ik heel wat leesbrillen kwijtgeraakt. Overal had ik leesbrillen liggen dit gaf de nodige irritatie. Afgelopen zomervakantie was de maat vol toen ook mijn laatste leesbril spoorloos verdween en ik genoodzaakt was met een zonnebril op sterkte te lezen. Het was hoog tijd voor een definitieve oplossing.

Ik wil niet bezuinigen op mijn ogen. Ik heb daarom niet gekeken naar prijs, maar naar kwaliteit. Via een oproep op Twitter en aanbevelingen van vrienden en kennissen ben ik bij Retina Total Eye Care terechtgekomen. Ik was direct overtuigd van hun deskundigheid, ervaring en expertise. De goede reputatie, betrouwbaarheid en geen wachttijden gaven mij de uiteindelijke doorslag.

Op de behandeldag was ik erg nerveus, maar de behandeling ging snel, professioneel en viel alleszins mee. Ik heb totaal geen pijn ervaren en toen het oogkapje de volgende ochtend af mocht kon ik alle kleine lettertjes goed lezen. Het heeft tien jaar geduurd, maar ik ben nu definitief van alle brillen af!”

Foto: Eline Klein

1223 1223 Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord