Bij ons krijg je altijd een medisch consult met de behandelend oogarts.
Daarmee is Retina een unicum op het gebied van goede patiëntzorg.

Wanneer uit het vooronderzoek blijkt dat jij geschikt bent voor een behandeling, vindt er bij onze oogkliniek altijd een consult en kennismaking met de behandelend oogarts plaats. Samen met deze oogarts bespreek je welke behandeling het beste geschikt is. Bij Retina Total Eye Care krijg je duidelijke voorlichting en een persoonlijk – én bovenal eerlijk – advies. Pas na het consult wordt jouw behandeling definitief ingepland.

De kennismaking en consult met de oogarts, voorafgaand aan de behandeling, is een wettelijke verplichting die helaas niet bij iedere oogkliniek in praktijk wordt gebracht. Deze kennismaking is bij Retina Total Eye Care standaard onderdeel van ieder behandeltraject.

Medisch consult - Retina Total Eye Care

Tijdens en na het consult

De oogarts bespreekt welke behandeling het beste geschikt is. Alle resultaten van de vooraf verrichte onderzoeken worden meegenomen in het uiteindelijke advies. De vorm van het hoornvlies, de traanfilmvorming, de aslengte van het oog, de netvliesconditie, maar ook aspecten zoals leeftijd, levenspatroon, gezondheid en werk worden meegenomen in de besluitvorming. Nauwkeurige metingen en een goede prognose zijn dus essentieel. Onze onderzoeken en voorlichting geven jou meer zekerheid en duidelijkheid over jouw behandeling.

Tijdens het medisch consult worden jouw ogen gedruppeld met pupilverwijdende oogdruppels voor een korte laatste check. Daarna licht de oogarts de afloop van de behandeling toe en bespreekt de eventuele risico’s. Uiteraard staan wij klaar om vragen te beantwoorden. Na het consult kan jouw behandeling definitief worden ingepland, uiteraard met inachtname van de wettelijke bedenktijd.

Ervaringen

Plan een gratis Pre-Check

Meld je hieronder vrijblijvend aan.

    * Verplichte velden

    Type hier een zoekwoord